در حال بارگذاری ...
سه‌شنبه 31 مرداد 1396

دومین جلسه معارفی مدیران و کارکنان حراست مراکز تابعه دانشگاه فنی و حرفه ای در استان کرمان

در روز سه شنبه مورخه 96/5/10 دومین جلسه معارفی مدیران و کارکنان حراست مراکز تابعه دانشگاه فنی و حرفه­ای استان کرمان در سال 1396  در محل سالن کنفرانس آموزشکده شماره 2 کرمان ( شهید دادبین) برگزار گردید.

در ابتدای مراسم پس از قرائت آیاتی از قران مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی، آقای مهندس افشار ریاست آموزشکده ضمن عرض خیر مقدم به حضار با ارائه سخنانی حراست را چشم بینا و بازوی توانمند مدیران برشمرد.سپس حجت الاسلام و المسلمین منصوری معاونت دانشجویی و فرهنگی آموزشکده با بیان روایات و احادیثی از معصومین لزوم خودسازی و تزکیه نفس و پرهیز از دنیا پرستی از سوی کارکنان حراست را یادآور شدند.

در ادامه آقای عرب نژاد  مدیریت حراست مراکز استان ضمن تقدیر و تشکر از مسئولین آموزشکده شهید دادبین برای همکاری جهت برگزاری این جلسه، با اشاره به حساسیت کار در اداره حراست و ایجاد خستگی روحی و جسمی، هدف از برگزاری این جلسات را تجدید قوی و روحیه همکاران حراستی و استفاده از خرد جمعی برای رفع مشکلات بیان کردند. سپس طی یک جلسه تخصصی به بحث و  تبادل نظر پیرامون محورهای ابلاغی برای ارتقاء امنیت دستگاه­ها پرداخته شد. این جلسه پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر و صرف نهار خاتمه یافت.